Βιταστιανός Χαραλαμπόγλου

Posted on Updated on

Ποικιλία: Sauvignon Blanc

Οινοποίηση: Προζυμωτική εκχύλιση στους 10°C για 12 ώρες. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες και θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 19°C.

Χαρακτηριστικά: Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγιες. Αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών ανθέων, πλούσια στο στόμα με ισορροπημένη οξύτητα.

Συνοδεύει: Λευκά κρέατα, τυριά, θαλασσινά.

Tasting notes:

Bright straw green color. Aromatic complexity of a mixture of fresh citrus fruits and white blossoms. Rich and full bodied, displaying an excellent balance of fruit and acidity.

Food match: White meats, pate chesses, sea food

Σχολιάστε