Βιταστιανός Χαραλαμπόγλου
Οινοποίηση: Προζυμωτική εκχύλιση στους 10°C για 12 ώρες. Αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενες συνθήκες και θερμοκρασία που δεν ξεπερνά τους 19°C.
Χαρακτηριστικά: Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγιες. Αρώματα εσπεριδοειδών και λευκών ανθέων, πλούσια στο στόμα με ισορροπημένη οξύτητα.
Συνοδεύει: Λευκά κρέατα, τυριά, θαλασσινά.
Tasting notes:
Bright straw green color. Aromatic complexity of a mixture of fresh citrus fruits and white blossoms. Rich and full bodied, displaying an excellent balance of fruit and acidity.
Food match: White meats, pate chesses, sea food